SPOR

Karşıyaka, Anadolu Efes'i Hazırlık Maçında Geçti

Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı hedefleyen Karşıyaka, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurdu.

Abone Ol

İzmir temsilcisi, Antalya'da düzenlenen TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası'nda, Fenerbahçe Beko'nun ardından Anadolu Efes'i de mağlup etti. Karşıyaka, turnuvadaki ilk maçında güçlü rakibini 83-78'lik skorla geçmeyi başardı. Maçta, yeni transferlerden Russell 16, Webb ve McDermott 13'er, Jefferson ise 11 sayı üretti. Şu ana kadar oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet elde eden Karşıyaka, yalnızca Darüşşafaka'ya tek sayı farkla yenildi. Antalya'daki turnuvanın son maçında ise Karşıyaka, yarın saat 15.30'da Galatasaray ile karşılaşacak.

İlkan Karaman Anıldı

Antalya'daki organizasyonda Karşıyaka ve Anadolu Efes, 8 Eylül Pazar sabaha karşı trafik kazasında hayatını kaybeden eski milli basketbolcu İlkan Karaman'ı anmayı unutmadı. İki takım, maça İlkan Karaman'ın fotoğrafının yer aldığı ve "Başımız sağolsun" yazılı siyah pankartla çıktı. Karşılaşma öncesinde İlkan Karaman için saygı duruşunda bulunuldu. Karaman, 2011-2012 ve 2018-2019 sezonlarında Karşıyaka'nın formasını giymişti.