GÜNDEM

Kardeşinin Ölümünden Sorumlu Tutduğu Kişiyi Öldüren Şüpheli ve Yardımcıları Yakalandı

Elazığ'da, 10 yıl önce kardeşinin öldürülmesinde sorumlu tuttuğu kişiyi öldüren İbrahim Güngör ve ona yardım eden 13 kişi yakalandı.

Abone Ol

Olay, 19 Ağustos akşamı merkez Yıldızbağları Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, 10 yıl önce bıçaklanarak öldürülen Mustafa Güngör’ün ağabeyi İbrahim Güngör, bu olayda sorumlu tuttuğu Musa Özger’in yanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Güngör, tabanca ile Musa Özger’e 3 el ateş ederek yaraladı. Özger, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan İbrahim Güngör, Artvin’in Hopa ilçesinde yakalandı. Olayın ardından yapılan polis çalışmaları sonucu, Güngör’ün kaçmasına ve saklanmasına yardım eden, maddi destek sağlayan ve ulaşımını planlayan 13 şüpheli tespit edildi. Bu şüpheliler Elazığ ve farklı illerde yakalandı.

İbrahim Güngör ve 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 şüpheli ise savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.