FETÖ Operasyonunda Eski Komiser ve Astsubay Tutuklandı: 2 Gram Esrar Bulundu FETÖ Operasyonunda Eski Komiser ve Astsubay Tutuklandı: 2 Gram Esrar Bulundu

Olay, aile üyelerinin bir süredir kendilerinden haber alamayan yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı. Yakınları, eve girdiklerinde Fatma Arat, Zeynep Arat ve Emir Kaan Arat'ı hareketsiz buldu.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Fatma Arat, Zeynep Arat ve Emir Kaan Arat'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Sağlık ekipleri, nabzı alınan 6 yaşındaki Ali Kemal Arat ile 45 yaşındaki Şerife Mutlu ve eşi Ahmet Mutlu'yu ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ali Kemal Arat'ın durumunun iyi olduğu ifade edilirken, Şerife ve Ahmet Mutlu çiftinin durumu ağır olarak değerlendirildi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Cenaze İşlemleri

Fatma Arat, Zeynep Arat ve Emir Kaan Arat'ın cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, toprağa verilmek üzere Kaş ilçesine bağlı Ova Mahallesi'ndeki mezarlığa götürüldü. Olayın ardından aile üyeleri ve yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, baba Ramazan Arat ve diğer aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Olayın Soruşturulması

Olay yeri inceleme ekipleri, karbonmonoksit zehirlenmesine neden olan sobanın durumu hakkında detaylı bir inceleme başlattı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Bu trajik olay, karbonmonoksit zehirlenmesinin tehlikelerine bir kez daha dikkat çekti.

Kaynak: DHA