Programın bu haftaki bölümünde, Arka Sokaklar dizisinde Tefo karakteri ile tanınan Ferit Aktuğ yer aldı. Beste Sırapınar’ın sorularını yanıtlayan Aktuğ, kariyerinden özel hayatına kadar birçok konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

TEFO KARAKTERİ VE DENEYİMLERİ

Ferit Aktuğ, Arka Sokaklar'da canlandırdığı Tefo karakterinin kendisi için farklı bir deneyim olduğunu belirtti. Daha önce kötü karakterleri canlandırmadığını ifade eden Aktuğ, “Arka Sokaklar ekibi bana iki karakter sunarak seçim yapmamı istedi. Bir kötü adam bir de polis vardı. Kötü adamı seçtim çünkü bu tarz bir karakteri ilk kez oynuyordum ve nasıl hissedeceğimi merak ettim. Tefo'yu oynamak hem farklı hem de oldukça keyifli,” dedi.

DİZİNİN SÜREKLİĞİ VE ÇEKİCİLİĞİ

Ferit Aktuğ, fenomen dizinin 19. sezonuna hazırlanan Arka Sokaklar'ın yıllara meydan okumasını şu sözlerle açıkladı: “Arka Sokaklar, polisiye bir dizi olmasının yanı sıra zaman zaman komedi unsurları da barındırıyor. Her bölümde yeni bir hikaye sunulması dizinin dinamik kalmasını sağlıyor. Seyirci, her bölümde yeni bir şeyler izlediği için sıkılma ihtimali neredeyse yok.”

İLK SET GÜNÜNDE YAŞADIĞI İLGİNÇ ANI

Kariyerine Koçum Benim dizisi ile başlayan Ferit Aktuğ, set gününde yaşadığı bir anıyı da paylaştı. İlk set gününde yanlışlıkla Türk Hava Yolları'nın reklam aracıyla sete geç kaldığını anlatan Aktuğ, “Koçum Benim dizisinde son gün dahil oldum ve sette kimseyi tanımıyordum. Yanlışlıkla Türk Hava Yolları’nın servis aracına binip sete geç kaldım. Setin ilk günü ve Tarık Akan’ın da aralarında olduğu ekip beni bekliyordu. Neyse ki büyük bir tepki almadım,” dedi.

ZORU SEVMEK

Özel hayatına dair sorularda Ferit Aktuğ, telefon ekranında yer alan ‘Because easy doesn't change you’ sloganını açıkladı. Zoru sevdiğini belirten Aktuğ, “Zor olan daha değerlidir çünkü kolay şeyler sizi değiştirmez. Zor olanı seçin,” şeklinde konuştu.

HER CUMA KANAL D YOUTUBE KANALINDA

Oyuncu’ programı, ünlü isimleri ağırladığı yeni bölümleri ile her cuma Kanal D YouTube kanalında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı

Kaynak: DHA