Olay, Tufanpaşa Mahallesi'nde gerçekleşmiş. İddialara göre, H.D. yönetimindeki kamyonet, Mehmet Kömür'e çarpmış. Çarpmanın şiddetiyle Kömür, kamyonetin altında kalmış. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralı Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürülmüş.  Ancak tüm müdahalelere rağmen Mehmet Kömür kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiş.

Kazayla ilgili olarak, kamyonet sürücüsü H.D. gözaltına alınmış ve soruşturma başlatılmış.  Olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği, sürücünün kusuru olup olmadığı, yayaya geçiş hakkı tanınıp tanınmadığı gibi detaylar, soruşturma kapsamında incelenecektir.

Kırklareli'de Alkollü Araç Kullanan 10 Sürücünün Ehliyeti Geri Alındı Kırklareli'de Alkollü Araç Kullanan 10 Sürücünün Ehliyeti Geri Alındı

Trafik kazalarında can kayıplarının önüne geçebilmek için, sürücülerin daha dikkatli ve kurallara uygun davranması, yayaların da kendi güvenliklerini sağlamak için gerekli önlemleri alması son derece önemlidir. Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması için, yetkililerin de gerekli düzenlemeleri ve denetimleri artırması gerekmektedir.

Mehmet Kömür'ün ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Trafik kazalarında hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerinin acılarını paylaşıyoruz.

Kaynak: DHA