Olayın ardından kamyonet sürücüsünün kaçtığı ve polis tarafından yakalanması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaza, İzmir-Ankara kara yolu Jandarma Kavşağı'nda saat 23.00 civarında gerçekleşti. Kırmızı ışıkta duran Hakan Akkoç'un (32) kullandığı hafif ticari araca, henüz kimliği belirlenemeyen bir kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, Eski Kemalpaşa Yolu yönüne dönmek isteyen Hüseyin Can Kayrak'ın (20) kullandığı otomobile de çarptı. Olay yerindeki reklam panosu ve yaya geçidi levhasına çarparak durdu.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Can Kayrak, ve araçtaki yolcular Dilem Sercan (38) ve Filiz Eröz (38) yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Filiz Eröz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dilem Sercan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kazanın ardından kamyonet sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ve polis ekiplerinin kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA