GÜNDEM

Kamyonet ile Çarpışan Minibüs Su Kanalına Düştü; 1’i Ağır, 2 Yaralı

Adana’da meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ve minibüs sulama kanalına düştü. Kazada 1 kişi ağır yaralanırken, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

Kaza, saat 12:30 sıralarında Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi’nde gerçekleşti. Fatih Başaran'ın (57) kullandığı kamyonet, köprüden dönerken karşı yönden gelen bir başka kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet, yol kenarında tatlı satan Mustafa Özden’in (41) minibüsüne çarptı. Her iki araç da sulama kanalına düştü.

Kaza anında devriye görevinde olan polis ekipleri, yaralıları kurtarmak için hemen suya girdi. Başaran ve Özden, polisler tarafından su kenarına çıkarıldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Fatih Başaran’ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerine intikal eden Su Altı Grup Amirliği ekipleri, iddiaya göre kamyonette bir kişinin daha olup olmadığını araştırmak üzere sulama kanalına daldı. Yapılan kontroller sonucunda araçlarda başka birine rastlanmadığı belirlendi.

Mustafa Özden’in hafif yaralı olduğu kazada, Fatih Başaran’ın tedavisi hastanede devam ediyor.