Dün sabah saat 10.30 sıralarında gerçekleşen olayda, Cemil Cesur, kızı ve damadını kahvaltıya davet etti. Kahvaltı sırasında, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple Cemil Cesur ile damadı Yasin Ertürk arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yasin Ertürk, kayınpederi Cemil Cesur'u vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Cemil Cesur, aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Olayın ardından Yasin Ertürk, polis ekipleri tarafından kan içinde evden çıkarken yakalanarak gözaltına alındı. Cesedin, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.

Mahallede esnaflık yapan İbrahim Yıldız, olayla ilgili şu bilgileri verdi: "Cemil Cesur'u sokakta sıkça görürdüm. Dün damadını kahvaltıya davet etmişti. Ancak bir sorun çıkmış. Sabah site görevlisi, damadına rahat geçinsin diye ev aldığını söylemişti. Adamın psikolojik sorunları olduğu belirtiliyor."

Yasin Ertürk'ün psikolojik sorunları nedeniyle sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA