Mahallenin ana arterlerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi, yaklaşık 1,5 kilometrelik bölümde baştan aşağı yenileniyor. Bu çalışma ile Kavlaklı Mahallesi sakinleri, daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi elde edecek.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projede, Kavlaklı Mahallesi’nin ana caddesi olan Kahramanmaraş Caddesi'nin asfaltı tamamen yenileniyor. Caddede kazıma ve zemin hazırlıkları tamamlanırken, asfalt serimi aşamasına da geçilmek üzere. Ekipler, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak caddenin yenilenen yüzüyle hizmete sunulması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

“Ulaşım Sorunumuz Başkanımızla Çözüme Kavuştu”

Kavlaklı Mahalle Muhtarı Veli Çimen, uzun zamandır yaşadıkları yol sorunlarının nihayet çözüme kavuştuğunu belirtti. Çimen, “Bu yol uzun zamandır sorun yaşıyorduk, doğalgaz çalışmaları nedeniyle daha da kötüleşmişti. Şimdi ana caddelerde asfalt yapılmayan yer kalmadı. Fırat Başkanımızla birlikte bu sorunumuz çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Yenilenen Kahramanmaraş Caddesi, Kavlaklı Mahallesi'nde hem konutlar hem de iş yerlerine daha iyi erişim sağlarken, mahalle sakinlerine rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı sunacak.

Kaynak: İHA