10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Olayda polis memurları tekmeyle darp edilirken, saldırganlar olay yerine gelen takviye polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin poliste daha önce çeşitli suçlardan kayıtları bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kişiler adliyeye sevk edildi.

Olay, 27 Ağustos Salı günü saat 22.00 sıralarında Kağıthane’nin Seyrantepe mahallesinde gerçekleşti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekiplerden oluşan 2 polis memuru, korsan otoparkçılara yönelik uygulama sırasında bir kişinin değnekçilik yaptığını fark etti. Şüpheliyi bir süre izleyen polis memurları, daha sonra şüpheliye korsan otoparkçılıktan işlem yapmak üzere yaklaştı. Daha önce poliste 12 suç kaydı bulunan E.İ. (25) adlı şüpheli, polislere direndi ve kaçmaya çalıştı. E.İ.’nin akrabaları ve arkadaşlarının da olaya dahil olmasıyla polis memurları kalabalık bir grubun arasında kaldı. Bu sırada şüpheliler polis memurlarına tekmeyle saldırdı. Yardım çağrısının ardından olay yerine gelen ek polis kuvvetleri, E.İ., İ.İ. (30) ve E.K. (41) adlı şüphelileri gözaltına aldı. Saldırı anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulandı. E.İ.’nin daha önce poliste 12, İ.İ.’nin ise 7 suç kaydı bulunduğu belirlendi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Kaynak: DHA