GÜNDEM

Kağıthane'de Çocuklarını Almaya Gitti; Eski Eşinin Sevgilisi ve Kuzeni Tarafından Darbedildi

Kağıthane'de yaşanan üzücü bir olayda, 4 çocuk annesi bir kadın, eski eşinden çocuklarını almak için gittiği evde eski eşinin sevgilisi ve kuzeni tarafından darbedildi.

Abone Ol

Olay, Talatpaşa Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, kadın çocuklarının görüştükleri zaman geri getirilmediğini öğrenince, eski eşinin evine giderek çocuklarını almak istedi. Ancak eski eşi çocukları kadına göstermediği gibi, kadını darbetmeye başladı.

Kadın, eski eşinin sevgilisi ve kuzeninin saldırısına uğradı. Yerde tekme ve tokatlarla darbedilen kadının korunma çabaları başarısız oldu. Çevredeki insanların müdahale etmediği olayda, yalnızca sokaktan geçen iki kişi araya girerek kavgayı sona erdirdi. O anlar çevredekilerin cep telefonları tarafından kaydedildi.

Kadın, sosyal medyada yayımladığı videoda yardım çağrısında bulunarak, "Eski eşim çocuklarımın görüş gününü geçtiği için çocuklarımı almak amacıyla gittim. O sırada eski eşimin sevgilisi ve kuzeni tarafından darbedildim. Çocuklarımın psikolojisini bozmuş olabilirler, ama adalete inanıyorum ve güveniyorum. Eski eşim beni orada silahla kovalamıştır. Ben yaşamak istiyorum, diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.