Bu hizmet, yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için her ayın ilk Cumartesi günü belirli saatlerde sunuluyor.

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Ulaşım desteği kapsamında, Kağıthane'nin tüm mahallelerinden kaldırılan araçlar, vatandaşları mezarlıklara götürüyor. Mezarlığa varış saatinden itibaren 1 saat boyunca bekleme süresi tanınıyor. Bu süre sonunda, araçlar aynı noktalardan geçerek dönüş yapıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu hizmetin amacının, yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak olduğunu belirtiyor. Öztekin, "Ayazağa ve Kilyos mezarlıklarına ziyaret için servis hizmetimizi sürdürüyoruz. Ahirete irtihal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuşuyor.

Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, Kağıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün irtibat numarası ile iletişime geçebilir ve ulaşım desteğinden yararlanabilir. Bu hizmet, Kağıthane Belediyesi'nin, vatandaşlarına verdiği önemli bir sosyal hizmet olarak öne çıkıyor.

Kaynak: DHA