SPOR

Kadınlar Süper Kupa Maçı Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-2025 Hentbol Sezonu’nda Kadınlar Süper Ligi’nin şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak ile lig finalisti Yenimahalle Belediyesi arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi bir basın toplantısı düzenlendi.

Abone Ol

Toplantıya her iki takımın kaptanları katıldı.

Basın toplantısı, Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda gerçekleştirildi. Armada Praxis Yalıkavak kaptanı Yeliz Özel, “Geçen yıl Süper Kupa’yı kazandık ve bu sezon da tekrar Süper Kupa mücadelesine çıkacağız. Geçen sezon finalde Yenimahalle Belediyesi ile karşılaştık ve zorlu bir mücadele sonucunda şampiyon olduk. Yenimahalle Belediyesi, her zaman ciddiye aldığımız bir rakip. Hazırlıklarımızı tamamladık ve maçı sonuna kadar mücadele ederek, geçen yıl olduğu gibi Kupa’yı tekrar evimize götürmeyi hedefliyoruz. Seyir zevki yüksek bir maç olacağına inanıyorum. İyi olan kazansın” dedi.

Yenimahalle Belediyesi kaptanı Demet Sonkaya ise, “Geçen sezon boyunca çok başarılı performans sergiledik. Sezonun başından itibaren play-off serisi dahil her aşamada çok iyi mücadele ettik. Şimdi bu başarının meyvesini Süper Kupa mücadelesinde toplamak istiyoruz. Takım olarak genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Dinamizmimiz, çalışma azmimizden geliyor. Diğer takımlardan önce çalışmalara başladık ve bu süreçten keyif alıyoruz. Genç, hırslı ve istekli bir kadro ile sahada olacağız. Hentbolseverler için güzel bir maç olacağına inanıyorum. Yalıkavak’a da başarılar diliyorum. Güçlü bir rakip ile oynamak bizim için güzel bir fırsat” şeklinde konuştu.

Kadınlar Süper Kupa mücadelesi, yarın saat 19.00’da Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak. Maç TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.