GÜNDEM

Kadıköy'de Amatör Müzisyen Evinde Ölü Bulundu

Kadıköy'de, amatör müzisyenlik yapan ve makine mühendisi olan 40 yaşındaki Çınar Ersanlı, evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı olarak ölü bulundu.

Abone Ol

Olay, 18 Ağustos Pazar günü saat 23.00 sıralarında Fenerbahçe Mahallesi, Saldıray Sokak'taki 15 katlı binanın 2. katında gerçekleşti.

İddiaya göre, 17 Ağustos Cumartesi gününden itibaren Ersanlı'dan haber alamayan yakınları, daire kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla içeri giren yakınları, Ersanlı'nın salonda elleri, ayakları ve ağzı bağlı şekilde hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Ersanlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze, Adli Tıp'taki işlemlerin ardından İzmir'de defnedildi.

Olayı anlatan bir mahalle sakini, “Cumartesi gece mi, akşam mı olduğunu bilmiyorum ama iki şüpheli gördük. Hırsız olabilirler diye düşündük. Mesaj gönderdiler ve içeriye girdiler. Bir daha da çıkmadılar. Pazar günü yakınları ulaşamayınca çilingir yardımıyla içeri girdiler. Ellerinin, ayaklarının ve ağızlarının bağlı olduğunu gördüler. Polis ekipleri çağrıldı ve cenazeyi aldılar. Annesi çok üzüldü. Evlenip ayrılmış, müzisyen ve makine mühendisiymiş, dört üniversite bitirmiş. Gerçekten yazık oldu” dedi.