SPOR

Kaan Ayhan: "Şampiyonlar Ligi Atmosferini Hem Yaşamak Hem De Yaşatmak İstiyoruz"

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Kaan Ayhan, “Bu yıl Şampiyonlar Ligi atmosferini hem yaşamak hem de yaşatmak istiyoruz.

Abone Ol

Hem futbolumuzla hem de alacağımız sonuçlarla taraftarımızı mutlu etmeyi hedefliyoruz” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray, yarın RAMS Park’ta Young Boys’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaan Ayhan, “Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı çok istiyoruz. Play-Off’un ikinci maçında bu hedefe ulaşmayı planlıyoruz. Hem futbolumuzla hem de alacağımız sonuçlarla taraftarımızı mutlu etmek ve bu sene Şampiyonlar Ligi atmosferini yaşamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda hazırlıklarımız devam ediyor ve elimizden gelenin en iyisini yaparak hak ettiğimiz yerde Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Sağlık durumunda herhangi bir sorun yaşamadığını belirten Ayhan, “Sağlık durumumda bir sıkıntı yok. İlk maçtan önce idmanda küçük bir kaza geçirmiştim ama şu anda tamamen iyiyim ve yarınki maçı dört gözle bekliyorum” dedi.

Takım olarak beklentileri yukarıya çektiğini ifade eden Ayhan, şunları söyledi: “Son yıllarda kırdığımız rekorlarla camiada bir beklenti oluştu. Takım içinde de benzer şekilde yüksek beklentiler var. Örneğin, Mertens ve Icardi gibi oyuncular bile böyle bir rekor yaşamamıştı. Biz de bu beklentilerin farkındayız. Taraftarlarımız bizden yüksek performans bekliyor. Geçen sezonun şampiyonu ve kupa kazanan takımı arasında geçen Beşiktaş maçı geride kaldı. Bu sezon ise Hatay maçı ile başladık. Bern’de oynadığımız maçta istediğimiz sonucu elde edemedik. Şimdi, bu seviyede yüksek beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Sezonun başında olsak da yarınki maç bizim için çok önemli. Takım arkadaşlarımın da bu bilincin farkında olduğunu düşünüyorum ve sahada cevabımızı vereceğiz” ifadeleri kullanıldı.