GÜNDEM

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz Yeniden Aday Oluyor

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, 3 Ekim'de gerçekleşecek federasyon başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Abone Ol

Huysuz, rakibine her zaman saygı göstereceğini söylerken, camiası için yaptığı emekleri bırakmayacağını belirtti.

Huysuz, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamalarda, 2024 Paris Olimpiyatları hazırlıkları konusunda da bilgi verdi. Buna göre, Türk judocular, Dünya Şampiyonası'ndan çıktıktan sonra kısa bir sürede Tokyo'ya giderek, olimpiyatlara hazırlandılar. Huysuz, 8 ay-1 yıllık bir hazırlık sürecinde müsabakaların çok daha farklı geçebileceğini kaydetti.

Federasyon başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak da konuşan Huysuz, rakibine her zaman saygı göstereceklerini ancak camiası için yaptıkları emekleri bırakmayacaklarını ifade etti. Seçim sürecinde tarafsız ve objektif bir yaklaşım sergileyeceğini vurgulayan Huysuz, Türk judosunun geleceği için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, göreve geldiği 2016 yılından bu yana Türk judosunda önemli başarılara imza attı. Bu dönemde, judocuların uluslararası arenada elde ettikleri başarılar ve altyapı çalışmaları dikkat çekti. Huysuz'un, tekrar seçilmesi durumunda da Türk judosunun gelişimi için çalışmalarını sürdüreceği öngörülüyor.

Öte yandan, Huysuz'un rakibinin kimliği henüz açıklanmadı. Seçim sürecinde adayların programlarını ve vizyonlarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Judo camiasının, 3 Ekim'deki seçimde sağlıklı bir rekabet ortamı içinde, Türk judosunun çıkarlarını gözeten bir başkan seçmesi hedefleniyor.