SPOR

Jose Mourinho, Fenerbahçe-Manchester United Maçında Kırmızı Kartla Yeniden Manşetlerde

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, dikkat kariyeri ve dünya çapındaki kulüplerdeki başarılarının ardından, dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin teknik olarak eski takımı Manchester United ile karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın ardından, özellikle görülen kırmızı kartla İngiliz basınının manşetlerine yeniden taşındı.

Abone Ol

Mücadelenin 57. dakikasında, Osayi-Samuel'in ceza sahasındaki düşüşün ardından hakeme itiraz eden Mourinho, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İngiliz Daily Mail gazetesi, bu durumu “Manchester United'da Jose Mourinho'nun iki tarafı olduğunu her zaman söylüyorlardı. Bu maçtan önce büyüleyici Jose, sahnenin sahnesinde yer aldı. Daha sonra tribünlerde sona eren neşeli Jose yine manşetlere çıktı” şeklinde yorumladı.

Karşılaşmanın ardından BBC, “Tüm salaklar Ten Hag ve Manchester United'da, ancak Mourinho yine rol çalıyor” başlığını kullanarak dikkat çekti. The Telegraph, Mourinho'nun kırmızı kart görmesine ve Manchester United'ın uzun süredir galibiyetine dair eleştirilerde bulunmadı. The Guardian ise, "Manchester United, Mourinho'nun kırmızı kart gördüğü maçta F.Bahçe ile berabere kaldı" ifadesini kullandı.

The Independent, “Mourinho eski takımına karşı kırmızı kart gördü ancak bu durum Erik ten Hag'ın takımında devam eden sorunu gölgelemedi” şeklinde bir değerlendirme yaptı. Sun gazetesi ise, Mourinho'nun oyundan atılmasını, "Portekizli teknik direktör, penaltı kararının ardından saha boyunca süren küfürlerden dolayı hakem tarafından oyundan atıldı" iddialarıyla aktardı.