Çeşitli Suçlardan Sabıkalı Şüpheli Yakalandı

26 farklı suç kaydı bulunan Y.E.Ç. (19) isimli şahıs, 23 Eylül 2024 tarihinde Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınmaya çalışıldığı sırada, görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. Bu esnada şüpheli, görevli memurun silahını alarak hem memurlara hem de çevredeki vatandaşlara ateş açmaya başladı.

Kahraman Polis Memuru Şehit Oldu

Olay sırasında Y.E.Ç. tarafından açılan ateşe karşılık veren Ş.Y. (27) isimli kadın polis memuru olaya müdahale etti. Ancak bu müdahale sırasında polis memurlarından K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G. (43) yaralandı. P.G. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şehit polis memuru S.Y., yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bursa'da Eğitim Uçağı Düştü, 2 Pilot Hayatını Kaybetti Bursa'da Eğitim Uçağı Düştü, 2 Pilot Hayatını Kaybetti

Yaralı Polisler Hastanede Tedavi Ediliyor

Şehit olan polis memurunun ailesine başsağlığı dileyen emniyet yetkilileri, yaralı polis memurları K.H.S. ve P.G.'nin hastanede tedavilerine devam edildiğini açıkladı.

Şüpheli Gözaltında

Olay sonrasında yaralı olarak ele geçirilen Y.E.Ç., "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından gözaltına alındı. Şüpheli hakkında tahkikat işlemlerine başlandığı bildirildi.

Kaynak: Bülten