Air Montenegro Havayolları'nın İstanbul-Tivat seferi, geçtiğimiz Çarşamba günü bir kuş çarpması nedeniyle iptal edilmişti. İptal edilen sefer nedeniyle 200'ün üzerinde yolcu çevredeki otellere yerleştirildi. Ancak uçuşun iki gündür yapılamaması üzerine, İstanbul Havalimanı'na geri çağrılan yolcular yine seferin iptal edildiğini öğrendi. Yolcular, havayolu şirketi yetkililerine ve havalimanı görevlilerine karşı tepkilerini gösterdi. “Bugün tekrar havalimanına getirilmemizden sonra yine uçağın iptal olduğunu öğrendik. Burada sorumluluk alınmıyor ve mağduriyet yaşıyoruz. Şirket suçlu olabilir, ancak buradaki yetkililer de sorumluluktan kaçamaz,” diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdiler.

CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Yetkililer, Air Montenegro'nun İstanbul-Tivat seferinin iptalinin acentelere bildirildiğini, ancak acentelerin yolculara bu bilgiyi iletmediklerini belirtti. Ayrıca, havayolu şirketinin yeni bir uçak tahsis edeceği ve yolcuların mağduriyetlerinin giderileceği ifade edildi.

Kaynak: DHA