GÜNDEM

Isparta'da Karate Şampiyonası Başladı

Isparta'da, beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki karate sporcusu Enes Gündaşlı'nın anısına düzenlenen Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası, Isparta'nın ev sahipliğinde başladı.

Abone Ol

Şampiyonanın açılış törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, Karate Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Kadir Karakaş ve Enes Gündaşlı'nın ailesi katıldı. Etkinlikte yaklaşık 700 genç karateci, Türkiye'nin dört bir yanından ve önde gelen spor kulüplerinden gelen sporcularla kıyasıya mücadele ediyor.

Enes Gündaşlı'nın anısını yaşatmak ve onun spora olan bağlılığını anmak amacıyla düzenlenen bu turnuva büyük ilgi topladı. Açılış seremonisinde, genç sporcu Enes Gündaşlı'nın ruhu için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Şampiyonanın ilk gününde başlayan müsabakalarda, karateciler yeteneklerini sergilemeye başladı. Dereceye giren sporculara ödülleri, Isparta Valisi Aydın Baruş ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası'nın 7 Eylül'de sona ereceği bildirildi.