SPOR

İskoç Taraftar Ricky Marshall, Eskişehirspor İçin 4 Bin Kilometre Yol Yaptı

İskoçya Ligi takımı St. Johnstone taraftarı Ricky Marshall (62), Eskişehirspor’a olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. 2012 yılında Avrupa Ligi’nde karşı karşıya gelen iki takımın ardından kardeş takım olarak ilan edilen Eskişehirspor için Marshall, İskoçya’dan yaklaşık 4 bin kilometre yol yaparak Eskişehir’e geldi.

Abone Ol

Edinburgh'da yaşayan Marshall, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor’u desteklemek için şehre olan bu uzun yolculuğu gerçekleştirdi.

Marshall, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret ederek kulüp personeli ve takım kaptanı Rasim Mutlu ile bir araya geldi. 2012 yılındaki tarihi karşılaşmadan beri Eskişehir halkı ve Eskişehirspor ile sıkı bir dostluk ilişkisi kurduklarını belirten Marshall, “Eskişehir güzel bir şehir olduğu için buraya gelmeyi seviyoruz. Ama esas gelme nedenimiz Eskişehirspor ile olan ilişkimiz. O ilişki 2012 yılında başladı ve gelişmeye devam ediyor,” dedi.

Eskişehirspor taraftarlarıyla internet üzerinden sık sık yazıştığını ve Eskişehir’de birçok dost edindiğini vurgulayan Marshall, “Biz nasıl Eskişehirspor’u takip ediyorsak, Eskişehirspor taraftarları da St. Johnstone’u takip ediyor. Burada birçok dostum var ve yıllardır onlarla görüşüyorum,” diyerek, bu bağın iki kulüp arasındaki dostluğu güçlendirdiğini ifade etti.

Marshall'ın Eskişehirspor’a olan desteği, iki kulüp arasındaki kardeş takım bağını sürdürürken, Eskişehir halkı da bu özel desteği takdirle karşılıyor.