Çalışan Bağlılığı Danışmanı Bertay Fişekçi, iş hayatına yeni başlayanlar ve iş değiştirenler için oluşturduğu ‘İş Hayatına Hoş Geldiniz’ adlı programla bu zorlukları aşmayı hedefliyor. Program, video, webinar ve soru-cevap oturumlarını içererek, kariyer kaygılarını minimize etmeyi amaçlıyor. Fişekçi, program hakkında şu açıklamayı yaptı: “Meslek yaşamına yeni başlayan veya iş değişikliği yaparak yeni bir şirkete adım atan birçok kişi, karşılaşacakları kültürü ve ilk aylarda iletişim modelini nasıl kuracaklarını merak eder. Bu belirsizlik zaman zaman kaygıya dönüşebilir ve çalışanların potansiyellerine ulaşmalarını engelleyebilir. ‘İş Hayatına Hoş Geldiniz’ programımda hazırladığım içeriklerle bu soruları yanıtlıyor ve çalışanlar için net bir yol haritası sunuyorum.”

“YENİ İŞYERİNE UYUMLANMA SÜRECİNİ DESTEKLİYORUM”

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Bertay Fişekçi, 23 yıllık kariyer sürecinde farklı ülkelerden bireylerle çalışma fırsatı bulduğunu ve bu deneyimin 5 yılını Almanya'da geçirdiğini belirtti. Büyük kurumsal şirketlerde takım çalışması, insan odaklı kültür ve çalışan memnuniyeti konularında derinlemesine gözlemler yaptığını ifade eden Fişekçi, “Bu deneyimlerle sektörü değiştirip, gençlere ve kariyer yolculuğuna çıkanlara rehberlik etmeye başladım. Programım, katılımcılara sadece iş yerinde değil, genel yaşamlarında da optimum performans ve refah sağlıyor. Zaman yönetimi, şirket kurallarıyla uyum sağlama, ve çalışma ortamını analiz etme gibi konular hakkında detaylı bilgiler sunuyorum. Katılımcılar, doğru etkileşim ve kariyer yönetimi için gerekli bilgileri edinerek yeni kurum kültürüne uyum sağlamada destek alıyorlar.”

40 EĞİTİCİ VİDEO VE KAPSAMLI İÇERİKLER

Programda katılımcılar, ayda bir düzenlenen soru-cevap oturumlarıyla destekleniyor. Ayrıca, 40 eğitici video ve 1 webinar ile iş hayatının çeşitli aşamalarında ihtiyaç duyulan bilgileri edinme fırsatı buluyorlar. İçerik serisi, temel kuralları anlatan videolarla başlıyor ve ilk 30 günde uygulanması gereken pratikler üzerine yoğunlaşıyor. Başarı kriterleri, davranışlar ve algı, kişisel değer, ve yapılan işlerin sergilenmesi gibi konu başlıkları takip ediliyor. Programın son videolarında ise ofis içi iletişim ve yöneticilerle etkili ilişkiler kurmanın yöntemleri detaylandırılıyor.

Kaynak: DHA