GÜNDEM

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara PAYMER Desteği

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından işletilen Paylaşım Merkezi (PAYMER), geniş bir malzeme yelpazesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunuyor.

Abone Ol

Giyimden ev eşyasına, oyuncaktan kitaba kadar pek çok farklı ürünle destek sunan merkez, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü oluşturuyor.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in göreve gelmesiyle hız kazanan PAYMER, belediyenin Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Hayırseverlerin bağışladığı eşyalar, merkezde temizlenip tasnif edildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Belediye Hizmet Binasının arkasında bulunan mağazada, özel günlerde kullanılabilecek gelinlik, sünnet kıyafeti, damatlık ve abiye gibi kıyafetler de yer alıyor.

Başkan Serhat Türkel, merkezin çalışmalarına ilişkin olarak, “Belediyemizin Paylaşım Merkezi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olabilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Hayırseverlerin katkılarıyla, ekonomik güçlük çeken ailelere destek oluyoruz. Uygulamamız, Atakumlu hemşehrilerimizin dayanışmasını güçlendirip genişlettiği için oldukça önemli. Paylaşım Merkezimiz ve sayıları artırılan giysi kumbaralarımız ile vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Zor şartlar altında bile, yüreğimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içinde bu süreci aşabileceğimize inanıyoruz. Atakum’u kalkındırmak ve vatandaşlarımıza daha yüksek bir yaşam standardı sunmak amacıyla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.