Huzurevinin bahçesinde gerçekleştirilen törenle Hatice Sağır ve Celil Kurt nikah masasına oturmuştur. Gelin Hatice Sağır, gelinliğini giyerken, damat Celil Kurt ise huzurevinde kaldığı kıyafetleriyle törene katılmıştır. 

Hatice Sağır ve Celil Kurt'un nikah şahitleri ise Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 12'nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar olmuştur.  Çift, nikah defterini alkışlar eşliğinde imzalamıştır.

Türkiye Ve Irak Arasında 'Göç Ve Gönüllü Geri Dönüşte İş Birliği' Mutabakatı Türkiye Ve Irak Arasında 'Göç Ve Gönüllü Geri Dönüşte İş Birliği' Mutabakatı

Vali Erdinç Yılmaz, bu evliliğin özel bir anlam taşıdığını belirtmiştir. Yılmaz, "Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Celil amcamızın ve Hatice teyzemizin bu günü seçmiş olmaları da ayrıca anlamlı oldu. Celil amcamızın da Hatice teyzemizin de ikinci evlilikleri. Biz bu evliliklerine şahitlik etmekten çok mutluyuz. Bundan sonra zorluklarla, güçlüklerle birlikte mücadele edecekler." demiştir. 

Bu evlilik, huzurevinde tanışan ve ikinci baharlarını yaşayan yaşlı bir çiftin mutlu anlarını yansıtmaktadır. Hatice Sağır ve Celil Kurt'un, geç yaşta da olsa aşkı bulmaları ve evlenmeye karar vermeleri oldukça duygu verici bir gelişmedir. Huzurevinde kalan yaşlıların hayatlarına dair umut verici bir örnek teşkil etmektedir.

Huzurevinde Tanışıp Evlenen Yaşlı Çift

Hatice Sağır (79) ve Celil Kurt (77), Osmaniye'deki bir huzurevinde tanışmışlardır. 

Çift, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde dünyaevine girmiştir. 

Huzurevinin bahçesinde düzenlenen törenle Hatice Sağır ve Celil Kurt nikah masasına oturmuştur. 

Gelin Hatice Sağır gelinlik giyerken, damat Celil Kurt huzurevindeki kıyafetleriyle törene katılmıştır. 

Hatice Sağır ve Celil Kurt'un nikah şahitleri Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 12'nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar olmuştur. 

Çift, nikah defterini alkışlar eşliğinde imzalamıştır. 

Vali Erdinç Yılmaz, çiftin ikinci evlilikleri olduğunu ve zorluklarla birlikte mücadele edeceklerini belirtmiştir. 

Bu evlilik, huzurevinde tanışan ve ikinci baharlarını yaşayan yaşlı bir çiftin mutlu anlarını yansıtmaktadır. Hatice Sağır ve Celil Kurt'un, geç yaşta da olsa aşkı bulmaları ve evlenmeye karar vermeleri oldukça duygu verici bir gelişmedir.

Kaynak: DHA