GÜNDEM

Helmut Wölfel, SunExpress'in Ticaret Direktörü Olarak Atandı

Helmut Wölfel, 16 Eylül itibarıyla SunExpress'in Ticaret Direktörü olarak göreve başladı. Wölfel, bu pozisyonda, ekim ayında görevinden ayrılacak olan Peter Glade'den görevi devralacak.

Abone Ol

Wölfel, SunExpress’in uçuş ağını genişletme, müşteri deneyimini artırma ve modern teknolojilerin entegrasyonu ile daha hızlı ve etkili hizmet sunma konularına odaklanarak hava yolunun ticari stratejilerini yönetecek.

Havacılık sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Helmut Wölfel, 2021 yılından bu yana Discover Airlines'ın Ticaret Direktörü olarak görev yapıyordu. Wölfel, bu görevinden önce Lufthansa Grubu'nda İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri İç Kontrol Başkanlığı, Kıtalararası Ağ Planlama Başkan Yardımcılığı ve Münih Ticaret Merkezi Başkan Yardımcılığı gibi çeşitli üst düzey yönetim pozisyonlarında bulunmuştu.

SunExpress CEO'su Max Kownatzki, atama ile ilgili olarak şunları söyledi: “Helmut Wölfel'in SunExpress Ticaret Direktörü olarak göreve başlaması bizi memnun ediyor. Helmut, havacılık sektöründe, özellikle tatil hava yollarında, geniş bir ticari deneyime ve başarılı bir geçmişe sahip. Helmut'un şirketimizin gelecekteki büyümesini şekillendirmede kritik bir rol oynayacağına inanıyoruz.”

Kownatzki ayrıca, “Peter Glade’ye ticari liderliği ve iş ortaklarımızla başarılı projelere imza attığı için teşekkür ederiz. Görev süresi boyunca SunExpress, önemli ticari başarılar elde etti ve yenilikçi ticari modeller geliştirdi” dedi.