Kütahya’da 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonasında Erbaa Belediye Atlı Okçuluk Spor Kulübü ve sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Kütahya’da gerçekleşen şampiyonaya katılım sağlayan ve bireysel ile grup kategorilerinde yarışan sporcular okçuluk marifetlerini Kütahya’da sergiledi. 

Kütahya Okmeydanı Geleneksel Türk Okçuluk Tesislerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Erbaalı sporculardan Semih Ege Ateş, yarıştığı Genç Erkekler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Semih Ege Ateş, Taha Kaya ve Salih Şimşek’ten oluşan Genç Erkekler Takımı ise Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı.  

Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor” Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor”

Erbaalı sporcular diğer kategorilerde de dereceye girerek başarılı sonuç elde etti. Yıldız Erkekler Kategorisinde yarışan Lütfi Etmen Ay, Türkiye 3’üncüsü; Lütfi Eymen Ay, Halil İbrahim Çadır, Buğra Uzun’dan oluşan Yıldız Erkekler Takımı da Türkiye 3’üncüsü oldu.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)