SPOR

Hatayspor - Samsunspor Maçının Ardından

Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor, evinde Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri de açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

ÖZHAN PULAT: "KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ"

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, takımının performansına yönelik eleştirilerde bulundu. Pulat, "Öncelikle maç öncesi 4 saat otobüste seyahat eden, maçı izledikten sonra tekrar 4 saat yolculuk yapan taraftarlarımız için utanmalıyız. Onlar kadar istekli olamadık. Bugün hem taraftarımızı hem de yönetimimizi üzdük. Elbette iki önemli oyuncumuzun eksikliği ve transferlerin henüz katkı sağlayamaması bir etken, ancak biz bahaneler yerine çözümlere odaklanmalıyız. Bu mağlubiyet bizi üzse de yarın yeni bir gün ve daha güçlü bir şekilde geri döneceğiz. Oyuncular ve teknik ekip olarak herkesin kendini gözden geçirmesi gerekiyor. Taraftarımız ve yönetimimiz üzerine düşeni yapıyor; bizim de bu destekleri boşa çıkarmamamız gerekiyor. Samsunspor'u tebrik ediyorum, taktiksel disipline sadık kaldılar ve maçı hak ederek kazandılar. Hakemleri de tebrik ediyorum, görevlerini iyi yaptılar. Bizim bugün eksik kalan tarafımız oldu. Ancak bu mağlubiyetten ders çıkarıp, önümüzdeki dönemde Hatayspor ruhunu geri kazandıracağız. İki yeni oyuncu transferi tamamlandı ve sakat oyuncularımız dönecek. Hazırlık maçları ve çift idmanlarla eksikleri kapatmayı umuyoruz” dedi.

THOMAS REIS: "GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ"

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis ise galibiyetin ardından memnuniyetini dile getirdi. Reis, "Takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Geçen hafta maç yapmamış olmamıza rağmen, bu maçta oldukça net bir oyun ortaya koyduk. Üç gol bulduk ve rakibimize sadece iki pozisyon verdik. Daha fazla pozisyona girerek galibiyeti elde ettik. Samsun'a dönerken üç puan aldığımız için mutluyuz. Ancak ligin başındayız ve hedeflerimizi belirlemek için erken. Şu an en büyük amacımız ligde kalmak ve mümkün olduğunca fazla puan toplamak" şeklinde konuştu.