GÜNDEM

Hatay'da Aranan Şüphelilere Operasyon

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin Hatay'da yürüttükleri operasyonlar kapsamında, Payas ilçesinde nitelikli yağma, hırsızlık ve hükümlü/tutuklunun kaçması suçlarından aranan B.B. ve Arsuz ilçesinde tehdit, hakaret ve mala zarar verme suçlarından aranan B.T. yakalanarak tutuklandılar.

Abone Ol

Payas ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, nitelikli yağma, hırsızlık ve hükümlü/tutuklunun kaçması suçlarından aranan B.B., zorla girdiği bir ikamette yakalanmıştır. Şüpheli B.B., gözaltına alındıktan sonra sorgusunun ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 

Öte yandan Arsuz ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında, tehdit, hakaret ve mala zarar verme suçlarından aranan B.T., pompalı tüfekle yakalanmıştır. Şüpheli B.T. de tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin Hatay genelinde yürüttükleri operasyonlar neticesinde, hakkında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan iki şüpheli de etkili bir çalışma sonucu yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Kolluk kuvvetlerinin kararlı ve titiz çalışmaları sayesinde, Hatay'da aranan şüpheliler hakkında gerekli işlemler yapılmış ve adalet mekanizması işletilmiştir.