İlhami Kılıçkaya, Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu İlhami Kılıçkaya, Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına Aday Oldu

Akkaş, Türk atletizmini daha üst seviyelere taşımak için önemli bir adım atacağını ifade etti.

Akkaş, atletizm camiasının her kesimine dokunmak ve destek olmak istediğini belirtti.  Kendisinin atletizm pistlerinde geçirdiği 15 yıllık milli takım deneyimine ve spor temelinden yetişmesine vurgu yaparak, Türk atletizmini ileriye taşımak için gereken birikime sahip olduğunu savundu. 

Akkaş, seçim sürecinde atletizme gönül veren kulüpler, antrenörler başta olmak üzere tüm paydaşlarla bir araya gelerek atletizm çalıştayı düzenleyeceklerini açıkladı. Bu çalıştay vesilesiyle atletizm ailesi olarak tek yürek olup, gelecek yılların planlamasını ve yol haritasını hep birlikte belirleyeceklerini ifade etti. 

Halil Akkaş'ın başkan adaylığı açıklaması, Türk atletizminde yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor. Akkaş'ın atletizm camiasının tüm kesimlerini kucaklayan ve onlarla birlikte hareket etme vaadiyle, Türkiye Atletizm Federasyonu'nu köklü değişikliklere götürebileceği tahmin ediliyor. Ancak, seçim sürecinin önümüzdeki aylarda nasıl şekilleneceği ve Akkaş'ın karşısına kimlerin çıkacağı merak konusu.

Kaynak: DHA