Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılan Hakim Erdoğan Ayata, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bakırköy Adalet Sarayı'nın bahçesinde gerçekleştirilen törende, Ayata'nın eşi ve çocuklarının yanı sıra Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar ve adliye personeli de yer aldı.

Törende konuşan Bakırköy Adalet Komisyonu Başkanı Hazar Turan Alim, “Bakırköy Adliyesi ve meslektaşları olarak, Hakim Erdoğan Ayata’yı ebediyete uğurlamak üzere toplandık. Bu zor veda töreni, uzun yıllar boyunca adalet için hizmet eden Ayata’nın anısını onurlandırmak için gerçekleştirildi. Erdoğan Ayata, 1989 yılından itibaren çeşitli bölgelerde hakimlik yapmış ve 2014 yılında son görev yeri olan Bakırköy Hakimliğine atanmıştı” dedi.

Alim, “Ayata, görev başında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süre hastanede ve evde tedavi gördü. Tekrar rahatsızlanması üzerine hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kendisine Bakırköy Adliyesi ve yargı camiası olarak minnet ve şükranlarımızı sunuyor, ruhunun şad olmasını diliyoruz. Eşi Sevim, kızları Ezgi ve Gizem’e başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kıymetli hakimimizin mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Cenaze töreninin ardından Hakim Erdoğan Ayata'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye götürüldü.

Kaynak: DHA