Kaza, saat 10.00 sıralarında Hatipağa köyü yakınlarında meydana geldi. Süleyman Altan (23) yönetimindeki hafif ticari araç, karşı yönden gelen Mustafa Kayan'ın (55) kullandığı  otomobille çarpıştı. Savrulan iki araç şarampole devrildi.

Kaza sonucunda, otomobilin sürücüsü Mustafa Kayan hayatını kaybetti. Kayan'ın yaralanan eşi Sıdıka Kayan (54) ve diğer sürücü Süleyman Altan araçta sıkışı kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla çıkarılarak ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Kaza sesini duyan ve yakında bulunan Şammaz Çelebi, misafirini gönderirken bu kazanın meydana geldiğini ifade etti. Detaylı incelemeler sonucunda kazanın nasıl gerçekleştiği ve sorumlulukların belirlenmesi bekleniyor. 

Trafik kazalarının önlenmesi için yetkililerin alacağı tedbirler ve sürücülerin daha dikkatli ve güvenli sürüş yapması büyük önem taşıyor. Bu tür kazaların azaltılması ve can kayıplarının önüne geçilmesi için ilgili kurum ve kuruluşların çalışmaları ve toplumun bilinçlendirilmesi gerekmektedir.

Fahrettin Altun: Terör Propagandasına Hizmet Etmek Asla Kabul Edilemez Fahrettin Altun: Terör Propagandasına Hizmet Etmek Asla Kabul Edilemez

Kaynak: DHA