Yeni Sezon Haberleri

Yeni Sezon haberleri ve güncel Yeni Sezon gelişmeleri, Yeni Sezon ile ilgili tüm video, Yeni Sezon fotoğrafları ve Yeni Sezon haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 5'inci ve son hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1’inci lig takımlarından Kocaelispor, Bolu’nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor.

SPOR

Yeni sezon çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, kamptaki son antrenmanını yaptı.

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Burdur'da sürdüren Antalyaspor'da teknik direktör Alex de Souza, Burdurlu sporseverlerin yoğun ilgisi..

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam 20.30'da başlayacak...

GÜNDEM

Yeni sezon çalışmalarının ilk etabını İstanbul'da gerçekleştiren Beşiktaş, hazırlık maçları yapacağı ikinci etap kampı için Slovenya'ya geldi.

SPOR

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

SPOR

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettiriyor.

SPOR

Yeni sezonu teknik direktörlüğünde Alex de Souza ile açan Antalyaspor, Burdur kampıyla hazırlanan ilk antrenmanını yaptı.

ÖZEL HABER

Yeni sezonun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da kamp dönemi geçiren Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

SPOR

Yeni sezonunun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam ettirdi.