Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Emine Erdoğan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, son dönemde Sırbistan ve Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyareti sırasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gitti.

GÜNDEM

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın eşi Linda Rama ile birlikte, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki...

GÜNDEM

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın eşi Linda Rama ile Tiran'da bir araya geldi.

GÜNDEM

Emine Erdoğan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi, Burundi'nin 5. Üst Düzey Kadın Liderler Forumu'na bir video mesaj göndermiştir.