Tokat Valisi Abdullah Köklü Haberleri

Tokat Valisi Abdullah Köklü haberleri ve güncel Tokat Valisi Abdullah Köklü gelişmeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü ile ilgili tüm video, Tokat Valisi Abdullah Köklü fotoğrafları ve Tokat Valisi Abdullah Köklü haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Tokat Valisi Abdullah Köklü mesajında; Kahraman gazilerimize devletimizin verdiği önemin ifadesi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de...

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hem hastalara hem de sağlık çalışanlarına moral verdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü makamında ziyaret etti.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Reşadiye`de yapımı süren İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Çağrı İstasyonu inşaatlarını...

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Reşadiye`de resmi temaslarda bulunmak üzere Reşadiye Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Reşadiye`de belediye çalışmalarını yerinde değerlendirmek amacıyla Reşadiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

2023-2024 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala, Tokat Valisi Abdullah Köklü, kentte yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Tokat ve ilçelerinde faaliyet gösteren önemli ticaret odalarının başkanları, Tokat Valisi Abdullah Köklü'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Valiliği konutunda ve sportif tesislerde yerli ürünlerin kullanımını teşvik etti.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Niksar`da devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi ve projeler hakkında bilgi aldı.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, geçtiğimiz günlerde yaşanan depremde bacaklarını ve kolunu kaybeden Zabit Babacan ile bir araya geldi.