Slovenya Haberleri

slovenya haberleri ve güncel slovenya gelişmeleri, slovenya ile ilgili tüm video, slovenya fotoğrafları ve slovenya haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren ve ikinci özel maçında Fehervar FC ile 2-2 berabere kalan Göztepe, Beşiktaş'ta kadroda...

SPOR

Beşiktaş, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçında Shakhtar Donetsk’e 1-0 yenildi.

SPOR

Beşiktaş, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

SPOR

Beşiktaş, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

GÜNDEM

Beşiktaş, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenman ile devam etti.

GÜNDEM

Yeni sezon çalışmalarının ilk etabını İstanbul'da gerçekleştiren Beşiktaş, hazırlık maçları yapacağı ikinci etap kampı için Slovenya'ya geldi.

SPOR

EURO 2024 öncesinde hazırlık maçları sürüyor. Slovenya ve Bulgaristan kozlarını paylaşacak.

Slovenya'da gerçekleştirilen Barselona Sözleşmesi 23'üncü Taraflar Konferansı’nda tüm tarafların onayı ile Türkiye’de İklim Değişikliği Bölgesel Faaliyet Merkezi kurulması kararı alındı.

ÖZEL HABER

Slovenya’nın Grahovo bölgesinde bulunan Krizna mağarasında mahsur kalan 5 kişi, suların çekilmesiyle Slovenya Mağara Kurtarma Servisi ekipleri tarafından kurtarıldı.

SPOR

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ikinci maçında Slovenya’ya 28-26, 30-28...

Süper Lig’in 2’nci haftasında deplasmanda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Pazartesi günü oynanacak olan Samsunspor maçının hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı antrenmanla başladı.

Yarın Oynanacak Olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu Rövanş Karşılaşmasında Maribor'un Konuğu Olacak Fenerbahçe, Öncesinde Slovenya'ya iniş yaptı.