Kepez Belediyesi Haberleri

Kepez Belediyesi haberleri ve güncel Kepez Belediyesi gelişmeleri, Kepez Belediyesi ile ilgili tüm video, Kepez Belediyesi fotoğrafları ve Kepez Belediyesi haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Kepez Belediyesi, Şafak Mahallesi'nde, Azem Akkaya Caddesi ile 4250 Sokak'ın kesişiminde bulunan 2650 metrekarelik Eren Parkı'nı kapsamlı bir şekilde yeniledi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi, Antalya'nın her yaş grubundan bireylerinin yüzme öğrenebilmesi amacıyla Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nun kapılarını kış boyunca açık tutuyor.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için üniversite öğrencilerine nakdi destek sağlayacak.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi ile Mirbotan Selim İnşaat arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Şafak Mahallesi'nde çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenledi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi tarafından organize edilen Kepez Kültür Festivali, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği "Kepez'de Parklar Şenleniyor" etkinlikleri, haftanın ikinci gününde Varsak Aktoprak Mahallesi'ndeki Şehit Murat Savaş Kale Parkı'nda büyük bir...

GÜNDEM

Antalya Bilim Merkezi, Kepez Belediyesi'nin desteğiyle gökyüzü meraklılarını Dokuma Park'ta bir araya getirdi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi, 'Kepez'de Parklar Şenleniyor' etkinlikleri çerçevesinde Kültür Mahallesi'nde çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenledi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi'nin Kültür Festivali kapsamında düzenlediği geleneksel sünnet şöleni büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen ‘Kepez’de Parklar Şenleniyor’ etkinliklerinin üçüncüsü, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Kepez Belediyesi, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri'nin Teomanpaşa, Özgürlük, Ahatlı, Erenköy, Sakarya ve Varsak şubelerinin katılımıyla anlamlı bir...