Apartmanın Haberleri

apartmanın haberleri ve güncel apartmanın gelişmeleri, apartmanın ile ilgili tüm video, apartmanın fotoğrafları ve apartmanın haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Hatay Reyhanlı`da, 5 katlı bir apartmanın en üst katında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin etkili müdahalesiyle kontrol altına alındı.

GÜNDEM

Iğdır'da bir apartmanın 4. katında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.

GÜNDEM

Antalya'da bir apartmanın bodrum katında sigara izmaritinden kaynaklanan yangın çıktı.

GÜNDEM

Antalya Muratpaşa`da Yüksekalan Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın 3. katında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

GÜNDEM

Ankara Çankaya`da, 5 katlı bir apartmanın giriş katında meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada Kemal Altuğ (37) hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Sultangazi'de, 14 yaşındaki M.Y., yanındaki arkadaşı B.E.D. (15) ile birlikte sokaktaki bir yavru kediyi bir apartmanın balkonuna fırlattığı anları cep...

GÜNDEM

Manise’da , apartmanın 1'inci katına giren hırsızlık şüphelisi, polislerin geldiğini görünce önce bitişikteki binanın balkonuna, ardından balkonun korkuluklarına tutunup 5...

ERBAA HABER

Erbaa`da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

GÜNDEM

Batman’da 6 katlı apartmanın 3’üncü katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

GÜNDEM

Elazığ’da polis ekiplerinden kaçan kız çocuğu, girdiği apartmanın bodrum katında yakalandı.

GÜNDEM

Adana’da inşaat halindeki apartmanın 6’ncı katında sıva yaparken dengesini kaybedip düşen Mehmet Ali Soylu (44), hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Diyarbakır'da 12 katlı apartmanın birinci katında tek başına yaşayan Celal Ö.'nün (56) evinde koku gelince komşular, durumu polise bildirdi.