Ampute Milli Futbol Takımı Haberleri

Ampute Milli Futbol Takımı haberleri ve güncel Ampute Milli Futbol Takımı gelişmeleri, Ampute Milli Futbol Takımı ile ilgili tüm video, Ampute Milli Futbol Takımı fotoğrafları ve Ampute Milli Futbol Takımı haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek şampiyon olan Ampute Milli Futbol Takımı, İstanbul'a geldi.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, "Bu mutluluğu anlatabilmek için gerçekten yaşanması gerekiyor.

SPOR

Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı'nın oyuncularından Ömer Güleryüz, Emin Tiryaki ve Muhammet Yeğen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek üst üste 3'üncü kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası EURO 2024 C Grubu çeyrek final maçında Almanya’yı 11-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, EURO 2024 C Grubu'nun ikinci maçında Azerbaycan'ı 12-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı tarihi bir zaferin daha eşiğinde.

SPOR

Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'da düzenlenecek olan Ampute Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluk hedefiyle sahada olacak.