GÜNDEM

‘Güzel Aşklar Diyarı’ Yakında Kanal D’de Yayınlanacak

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği ‘Güzel Aşklar Diyarı’, izleyicilere büyüleyici bir aşk masalı sunacak.

Abone Ol

Kırmızıgül, dizinin hakkında "Büyüleyici mekanları ve atmosferi ile çok samimi ve etkileyici bir aşk öyküsü anlatıyoruz" açıklamasında bulundu. Dizinin, Anadolu’nun dört bir yanından izler taşıdığını belirten Kırmızıgül, "Karadeniz’den Ege’ye, Güneydoğu’dan İç Anadolu’ya kadar bu toprakların her köşesine dokunmuş bir ailenin aşklarını ve yaşamlarını hikayemizin kahramanları olarak sunuyoruz" dedi.

İki buçuk yıl süren hazırlık sürecinin ardından, sezonun merakla beklenen projelerinden biri olarak öne çıkan 'Güzel Aşklar Diyarı', yakında Kanal D ekranlarında olacak. Dizi, oyuncu kadrosu, çekim mekanları ve teknik detaylarıyla dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği projede, çekimlerin büyük kısmı Kapadokya’da gerçekleştirilirken, Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı bölgelerden de etkileyici görüntüler dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyiciyle buluşacak. Dizi, hem güçlü bir hikaye hem de Anadolu’nun benzersiz güzellikleri ile görsel bir şölen sunacak.

‘Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda ise Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

‘Güzel Aşklar Diyarı’ çok yakında Kanal D’de ekrana gelecek.