Dizide, özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadının ve aile bağları güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkı işleniyor. Kapadokya’nın eşsiz doğal güzelliklerinde çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım filmi de yayınlandı.

Güzel Aşklar Diyarı, Özgü Kaya’nın ‘Deniz’ ve Burak Berkay Akgül’ün ‘Arhan’ karakterlerine hayat vereceği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda, Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi usta isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mahsun Kırmızıgül oturuyor.

Dizinin ilk tanıtım filminde, hayatının aşkı Arhan’ın peşinden Kapadokya’ya giden Deniz’in hikayesi işleniyor. Tanıtımda, aynı zamanda bir faili meçhul cinayet olayına da yer veriliyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nın ilk görüntülerinde, Deniz ve Arhan karakterlerini canlandıran Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’ün performansları, yıllar sonra setlere dönen Halil Ergün’ün Hakim Alaca rolündeki oyunculuğu ve Amerika’dan dönen Meltem Cumbul’un katkıları öne çıkıyor. Ayrıca, Eşref karakterine hayat veren Ali Başar’ın performansı da dikkat çekici.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Güzel Aşklar Diyarı, Med Yapım ve Boyut Film tarafından üretildi, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendi. Dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: DHA