SPOR

Göztepe'nin Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Fatih Özkan, Ali Koç'u İterek Düşürdü, Gözaltına Alındı

Göztepe ile Fenerbahçe arasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Trendyol Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un yere düşmesine neden olan Göztepe yöneticisi Fatih Özkan gözaltına alındı.

Abone Ol

Özkan'ın, maç sırasında Koç'u iterek düşürdüğü ve akreditasyon kartı sahibi olduğu bildirildi.

Maçın devre arasında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un deplasman tribününe giremeyen taraftarlarına destek olmak amacıyla sahaya girmesiyle gerginlik yaşandı. Koç, Göztepe taraftarlarının bulunduğu tribüne doğru ilerlerken, tribünden kendisine su şişeleri ve yabancı maddeler atıldı. Güvenlik güçleri ve korumalar eşliğinde protokol tribününe dönmeye çalışan Koç'a tepkiler devam etti. Bu esnada, Göztepe CEO'su Kerem Ertan ve beraberindekiler sahaya inerek Ali Koç'a tribünleri tahrik ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Arbedede, Koç'un arkasından itildiği ve yere düştüğü görüldü. Ali Koç, polis ve korumalar tarafından kaldırılarak protokol tribününe geri döndü. Tepkiler, Koç'un tribüne dönmesinin ardından da sürdü ve maçın başlaması gecikti. Ali Koç, stat tamamen boşaldıktan sonra stadyumu terk etti.

Göztepe'nin taraftardan sorumlu yöneticisi Fatih Özkan'ın Ali Koç'u iterek yere düşürdüğü ve olayla ilgili olarak gözaltına alındığı belirtildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Özkan'ın polis işlemleri devam ediyor.