Sarı-kırmızılı ekip, santrfor pozisyonuna yapmayı planladığı takviyenin yanı sıra kalede de önemli değişiklikler yapacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu Programı Açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu Programı Açıklandı

Sezon başında Ankara Keçiörengücü'nden tekrar kadroya katılan tecrübeli kaleci Ekrem Kılıçarslan ile yolların ayrılacağı duyuruldu. Polonyalı kaleci Mateusz Lis'in transferinin ardından yedek durumda kalan Ekrem'in, düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmayı istediği belirtildi.

Göztepe yönetimi, Ekrem'in ayrılması durumunda kaleyi güçlendirmek üzere 22 yaşındaki Emircan Seçgin ile anlaşma aşamasına geldi. Sakaryaspor altyapısından yetişip Galatasaray'a transfer olan Emircan, Akhisarspor, Tuzlaspor ve İskenderunspor'da oynadı. Geçen sezon İskenderunspor'la 9 maça çıkan Emircan, toplamda 670 dakika sahada kaldı.

Göztepe'de sezonun ilk maçında kaleyi Arda korurken, Ekrem Kılıçarslan bu sezon Mateusz Lis'in transferiyle birlikte geride kalan 4 maçta da forma şansı bulamadı. Göztepe'nin, Ekrem'in ayrılması durumunda Emircan'ı kadrosuna dahil etmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA