SPOR

Göztepe'nin İç Saha Performansı ve Sivasspor Maçına Hazırlığı

Göztepe, Süper Lig'in 8. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, Gürsel Aksel Stadı'ndaki performansıyla güven veriyor.

Abone Ol

Bu sezon iç sahada oynadığı 3 karşılaşmada başarılı sonuçlar alan Göztepe, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı, Bodrum FK'yı 2-0, Kayserispor'u da 3-0 yendi.  Geçen sezon 1. Lig'de de Gürsel Aksel Stadı'nda oldukça başarılı bir iç saha performansı sergileyen İzmir temsilcisi, son yenilgisini 4 Kasım 2022 tarihinde Kocaelispor'a karşı 1-0 aldı.  O tarihten sonra evinde yenilgi yüzü görmeyen Göztepe, toplam 14 karşılaşmada 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. 

Gürsel Aksel Stadı'nda oynadığı 14 müsabakada 33 gol atan Göztepe, kalesinde ise sadece 5 gol gördü.  Bu dönemde sarı-kırmızılılar, evindeki seyircisinin de desteğiyle güçlü bir performans ortaya koydu.

Geçen hafta deplasmanda Samsunspor'a 4-3 kaybeden Göztepe, Sivasspor maçında tekrar çıkışa geçmeyi hedefliyor. Ancak, defans oyuncuları Miroshi, Koray ve Nielsen'in sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecekleri belirtiliyor. 

Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'nda oynadığı maçlarda sergilediği güçlü iç saha performansına güvenerek Sivasspor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, evindeki seyirci desteğiyle Süper Lig'deki çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.