Ligin 2. haftasında oynanan Fenerbahçe maçının ardından Teknik Direktör Stanimir Stoilov ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle kadro dışı bırakılan Yalçın Kayan, transfer dönemi boyunca yeni bir kulüple anlaşma sağlayamadı.

Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Antalyaspor ve Alanyaspor ile 1. Lig takımlarından Kocaelispor ve Iğdır FK'nın ilgilendiği Yalçın, taliplerine rağmen transfer edilemedi. Göztepe'nin, Yalçın için bonservis bedeli olarak 450 bin Euro talep ettiği, oyuncunun ise bir sezon için 400 bin Euro ücret talep ettiği öğrenildi. Şu anda Göztepe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun, affedilip affedilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Yalçın Kayan’ın bireysel çalışmalarını sürdürdüğü ve ocak ayına kadar takımdan ayrı kalacağı, ara transfer döneminde başka bir kulübe transfer olacağı belirtiliyor. Göztepe formasıyla toplamda 144 maça çıkan Yalçın, bu süreçte 13 gol ve 4 asist yaptı. Öte yandan, Göztepe'nin son transferi olan Fofana'nın İzmir’e gelip takıma katıldığı duyuruldu.

Kaynak: DHA