GÜNDEM

Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi Başvuruları İçin Son Tarih 8 Eylül

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi' başvuruları devam ediyor.

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen bu eğitim programı, gençlik kamplarının önemli bir parçası olan kamp liderlerinin etkin iletişim kurabilen ve çeşitli alanlarda donanımlı liderler olarak yetiştirilmesini hedefliyor.

Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi'ne başvurmak isteyen adaylar, başvurularını e-devlet üzerinden yapabilirler. Başvuruların değerlendirilmesinde müzik, tiyatro, el sanatları, akıl ve zeka oyunları ile okçuluk gibi alanlarda uzmanlık belgesine sahip olanlara öncelik verilecektir. Belgeleri bulunan adayların bu belgeleri başvuru formuna eklemeleri gerekmektedir. Eğitimler, 30 Eylül – 27 Ekim 2024 tarihleri arasında Antalya’daki Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilecek ve dört ayrı dönemden oluşacak. Her dönem beş gün sürecektir. Eğitimlere katılma hakkı kazanan adaylar, web sitesi ve sosyal medya platformlarından detaylı bilgi alabilecekler.