Olay, Konak`ta gerçekleşmiştir. İki kişi motosikletle giyim mağazasının önüne gelmiş ve mağazayı kurşunlayarak kaçmışlardır.  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek saldırganların kimliklerini O.Ç. ve F.İ. olarak belirlemiştir. 

Şüphelilerden F.İ.'nin daha sonra başka bir suçtan dolayı cezaevine girdiği tespit edilmiştir.  Diğer şüpheli O.Ç. ise 9 Ekim'de saklandığı otelde yakalanmıştır. Polisteki işlemleri tamamlanan O.Ç., dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalama çalışmalarının yapılması, olayla ilgili soruşturmanın etkin bir şekilde yürütüldüğünü göstermektedir. Şüpheliler hakkında yürütülen adli süreç devam etmektedir.

Saldırı, 23 Ağustos tarihinde Konak ilçesinde meydana gelmiştir.

İki kişi motosikletle giyim mağazasının önüne gelmiş ve mağazayı kurşunlayarak kaçmıştır.

İstanbul’da FETÖ’nün Yeni Yapılanmasına Operasyon: 2 Gözaltı İstanbul’da FETÖ’nün Yeni Yapılanmasına Operasyon: 2 Gözaltı

Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kimliği O.Ç. ve F.İ. olarak belirlenmiştir.

Şüphelilerden F.İ.'nin daha sonra başka bir suçtan dolayı cezaevine girdiği tespit edilmiştir.

Diğer şüpheli O.Ç., 9 Ekim'de saklandığı otelde yakalanmıştır.

O.Ç., dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Soruşturma devam etmektedir.

İzmir'deki giyim mağazasına yönelik silahlı saldırı olayında, şüphelilerden biri tutuklanmıştır. Olayla ilgili soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve şüphelilerin yakalanması, polisin etkin bir çalışma yürüttüğünü göstermektedir. Şüpheliler hakkındaki adli süreç devam etmektedir.

Kaynak: DHA