GÜNDEM

Geri Geri Gelen Kamyonete Çarpan Otomobil Sürücüsü Öldü

Antalya Döşemealtı`da meydana gelen trafik c, güvenlik kulübesinin kasadan düşmesi sonucu geri geri gelen kamyonete çarpan otomobilin sürücüsü Esra Sümer hayatını kaybetti.

Abone Ol

KAZA DETAYLARI

Kaza, sabah saatlerinde Yeşilbayır Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kamyonetin sürücüsü Mustafa A., aracın kasasından düşen güvenlik kulübesini almak üzere geri geri gitmeye başladı. Bu esnada, Esra Sümer'in kullandığı otomobil, geri hareket eden kamyonete arkadan çarptı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, Esra Sümer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Sümer’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kamyonet sürücüsü Mustafa A. gözaltına alındı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Kaza anı bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonetin sürücüsünün sol şeritte yaklaşık 50 metre geri gittiği, bu sırada kulübenin yola düştüğü ve Esra Sümer’in kullandığı otomobilin kamyonete çarptığı anlar yer aldı. Kazanın ardından iki aracın da refüje sürüklendiği görüntülerde net bir şekilde görülüyor.