Kulüpten yapılan açıklamada, Michal Nalepa, Oghenekaro Etebo, Ensar Kemaloğlu ve kanat oyuncusu Mete Kaan Demir ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Oghenekaro Etebo 2 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Başkent ekibi, Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Etebo, daha önce Galatasaray tarafından Stoke City'den kiralanmıştı. 28 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Feirense, Warri Wolves FC, Las Palmas, Stoke, Getafe, Galatasaray, Watford ve Aris gibi takımlarda oynadı.

Michal Jan Nalepa İle 3 Yıllık Anlaşma

Gençlerbirliği, son olarak Çorum FK A.Ş. forması giymiş olan Polonyalı orta saha oyuncusu Michal Jan Nalepa’yı kadrosuna kattı. 29 yaşındaki Nalepa ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye’de Giresunspor, Sakaryaspor ve Çorum FK'da oynayan Nalepa, 1. Lig'de toplam 87 maçta 8 gol ve 21 asist katkısı sağladı.

Mete Kaan Demir Tekrar Kiralandı

Fenerbahçe, Derbi Hazırlıklarını Sürdürüyor Fenerbahçe, Derbi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gençlerbirliği, Eyüpspor’dan kanat oyuncusu Mete Kaan Demir’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine kattı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Demir, 2024-2025 sezonu sonuna kadar Gençlerbirliği forması giyecek. Demir, daha önce Hannover 96 II, Rams Başakşehir FK, Eskişehirspor ve PAS Giannina takımlarında da oynadı.

Ensar Kemaloğlu’nun Sözleşmesi Uzatıldı

Gençlerbirliği, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ensar Kemaloğlu’nun mevcut sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. 2024-2025 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesi, 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kemaloğlu’na başarılar dilendi. Gençlerbirliği, bu transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi ve yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Kaynak: DHA