Ağrı'da Etkilenen Bölgeler ve Meteorolojik Olaylar Ağrı'da Etkilenen Bölgeler ve Meteorolojik Olaylar

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleşmiştir. 27 yaşındaki Meriç Ergen, dün gece saat 22.00 sıralarında spordan evine dönmüş ve odasına geçerek dinlenmeye başlamıştır.  Sabah saat 10.30 sıralarında odaya giren yakınları, Ergen'i hareketsiz halde bulmuşlardır.  Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmişler ve sağlık ile polis ekipleri olay yerine sevk edilmiştir.

Sağlık ekipleri Meriç Ergen'in hayatını kaybettiğini belirlemiştir. Belediye tabibi ölümü şüpheli bulduğu için olay yerine inceleme ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği ekibi yönlendirilmiştir. Yapılan incelemede Ergen'in vücudunda kesici ya da delici alet izine rastlanmadığı belirtilmiştir.

Meriç Ergen'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştır.  Otopsi sonucunda Ergen'in ölüm nedeni belirlenecektir. Şu an için ölüm nedenine dair resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Olayın aydınlatılması için soruşturma devam etmektedir. Polis ekipleri, Meriç Ergen'in ölüm nedeni ve olayla ilgili tüm ayrıntıları ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Aile ve yakınları da konuyla ilgili bilgi vermek üzere ifade vermiştir. Sonuçlar açıklanana kadar Ergen'in ölüm nedeni tam olarak bilinmemektedir.

Kaynak: DHA