Olayda 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Akademisyenler Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı Akademisyenler Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı

Kaza, saat 03.30 sıralarında Küçükçekmece D-100 Karayolu'nun Edirne yönünde meydana geldi. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus timleri, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde şüphelendikleri kamyoneti durdurmak istedi. Ancak kamyonet sürücüsü durmayarak kaçtı.

Polis ekiplerinin takibindeki kamyonet, D-100 Karayolu'na çıkarak Edirne istikametine doğru devam etti. Bölge trafik ekiplerinin de katıldığı kovalamaca sırasında, kamyonet Küçükçekmece mevkisinde ilerleyen bir otomobil ve minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü araçta sıkışırken, kamyonette bulunan diğer 4 kişi de yaralandı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri, kamyonette sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar hastaneye sevk edildi. Polis, ikinci bir kazayı önlemek için yolu güvenli hale getirdi ve kazaya karışan araçları çekici yardımıyla kaldırdı. Trafik, çalışmaların ardından normale döndü. Kazanın detaylarıyla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA